010 - 800 9885

Draadloos presenteren | Op voorraad bij Newcandle

Bent u bekend met de situatie waarin u moet zoeken naar een kabel op de rommelige tafel? Of waarin iedere deelnemer zelf een connector moet meenemen? Draadloos presenteren biedt de oplossing. Een draadloos presentatiescherm past namelijk perfect in uw vergaderruimte.

Maak kennis met het draadloos delen van Full HD-beeld. Deel afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm. Met draadloos presenteren behoudt u bovendien de kwaliteit van uw device. Schakel van het ene scherm over op het andere systeem met één klik op de knop. Bevorder tevens de samenwerking binnen uw vergaderruimte en verander voorgoed de manier waarop u uw presentaties geeft.Draadloos presenteren

WAAROM DRAADLOOS PRESENTEREN?

Wanneer er verschillende collega’s en/of externen gebruik maken van een presentatiesysteem, is het juist belangrijk dat alles in één keer werkt. Geen drivers die geïnstalleerd moeten worden of aansluitingen die niet blijken te passen op het device van uw klant. Met andere woorden; draadloos presenteren is hiervoor dé oplossing.

GEEN ZICHTBARE BEKABELING

Wanneer er geen ruimte is voor kabelgoten aan de wand en of het meubilair biedt draadloos presenteren ook de perfecte oplossing. Zowel geluid als Full HD beeld wordt namelijk draadloos naar het betreffende systeem verstuurd; losse onhandige bekabeling naar de computers is hierdoor niet meer nodig.

Het idee werkt snel en effectief: u maakt een keuze uit diverse adapters (zoals de Barco CSC-1 of i3SYNC Pro FHD 1+3) om de juiste oplossing voor kleine, middelgrote of grote vergaderruimtes en klaslokalen te vinden. De content en het geluid van het scherm worden hierdoor direct gedeeld, zonder dat hiervoor kabels benodigd zijn.

Kortom, voor het draadloos streamen van uw content voor presentaties bent u bij Beamers & Touchscreens.nl aan het juiste adres. Verschillende mogelijkheden van BarcoWePresent en i3SYNC voor draadloos presenteren zijn bovendien uit voorraad leverbaar. Deze producten worden tevens geleverd tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs.

Geen reactie mogelijk.

Nieuwsberichten

Contactgegevens

Newcandle
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland
Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle